X
home annette veldhuizen visie over annette nieuw & verbouw interieur projecten Woonhuis HeemstedeWoonhuis HaarlemVrijstaande villa BentveldVrijstaande villa HeemstedeVrijstaande villa (1892) HeemstedeJaren 30 woonhuis HeemstedeRietgedekt landhuis HeemstedeHalfvrijstaande villa Heemstede contact

Visie

Ontwerpbureau Annette Veldhuizen staat voor maatwerk bij nieuw- en verbouw voor particuliere woningen, bedrijfspanden en horeca.

 

missie
In dialoog met de opdrachtgever tot een optimaal ontwerp komen en deze succesvol tot uitvoering brengen, binnen de mogelijkheden, gestelde kaders en budgetten. Het uiteindelijke resultaat van een project moet beter zijn dan de opdrachtgever zich vooraf had kunnen voorstellen.

 

visie
De wensen van de opdrachtgever staan centraal en worden op verassende wijze vertaald. De opdrachtgever wordt meegenomen in het creatieve proces van planontwikkeling om te komen tot een optimaal ontwerp. Uitgangspunten zijn functionaliteit, ruimte, licht en leefbaarheid. Een totaalplan is de sleutel tot een geslaagd project. Keuzes maken in plaats van gekunstelde compromissen. Het succes van een project is voor een belangrijk deel afhankelijk van de uitvoering. Dit vraagt goede vakmensen, adequate bouwbegeleiding en oog voor detail.

 

steekwoorden
In dialoog
Totaalplan
Creatief
Bouwbegeleiding
Kennis en ervaring
Lichtplan
Interieuradvies
Keuzes maken