X
home annette veldhuizen visie over annette nieuw & verbouw interieur projecten Woonhuis HeemstedeWoonhuis HaarlemVrijstaande villa BentveldVrijstaande villa HeemstedeVrijstaande villa (1892) HeemstedeJaren 30 woonhuis HeemstedeRietgedekt landhuis HeemstedeHalfvrijstaande villa Heemstede contact

Nieuw & verbouw

De realisatie van een nieuw- of verbouw project vereist een totaalplan. De eerste fase wordt gekenmerkt door persoonlijk contact, luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, prikkelen met minder voor de hand liggende oplossingen, verschillende schetsontwerpen, discussiëren en enthousiasmeren. Maar wel met beide benen op de grond.

 

Plannen maken en ontwerpen is prioriteiten stellen. Zoeken naar het optimale ontwerp, binnen de grenzen van regelgeving, budget en mogelijkheden van de woning of bedrijfsruimte. Keuzes maken in plaats van een gekunsteld compromis.

 

Haar kracht ligt in het meevoeren van de opdrachtgever in dit proces. Het is van belang dat in deze fase ook het licht- en elektraplan en eventueel terras- en tuinontwerp wordt meegenomen.

 

Een goed ontwerp is succesvol als het volgens plan wordt uitgevoerd.
Naast het doorlopen van het vergunningentraject kan Annette Veldhuizen Ontwerpbureau u ook begeleiden in de keuze van de aannemer, onderaannemers en leveranciers. Ze beschikt over een breed netwerk met een goede prijskwaliteit verhouding.

 

Het uiteindelijke resultaat wordt bereikt in de uitvoerende fase. Een goede bouwbegeleiding heeft een grote invloed op het eindresultaat. In het ontwerp en de bouwtekeningen zijn vele zaken geregeld, in de daadwerkelijk bouw moeten echter vaak nog ad hoc oplossingen worden gevonden. Daarbij is de makkelijkste oplossing niet altijd de beste.

 

Door haar kennis en ervaring heeft Annette Veldhuizen in deze fase meerwaarde. Ze zorgt ervoor dat in de uitvoerende fase het plan wordt vormgegeven, zoals de opdrachtgever dat voor ogen heeft.