X
home annette veldhuizen visie over annette nieuw & verbouw interieur projecten Woonhuis HeemstedeWoonhuis HaarlemVrijstaande villa BentveldVrijstaande villa HeemstedeVrijstaande villa (1892) HeemstedeJaren 30 woonhuis HeemstedeRietgedekt landhuis HeemstedeHalfvrijstaande villa Heemstede contact

Annette Veldhuizen

Sinds haar start in 2000 heeft Annette Veldhuizen haar sporen verdiend bij de realisatie van vele nieuw- en verbouwprojecten. Haar opdrachten betreffen particuliere woningen, bedrijfspanden en horeca. Haar betrokkenheid begint regelmatig bij de aankoop van het object en eindigt nadat de (ver)bouw en inrichting is voltooid en de klant volledig tevreden is.

 

 

Annette Veldhuizen beschikt over een bijzondere combinatie van vaardigheden.

De wensen van de klant staan in haar ontwerpen altijd centraal, maar ze weet deze in haar kenmerkende stijl vorm te geven. Ze is altijd positief, denkt in oplossingen, is communicatief sterk, is motiverend naar haar omgeving, loyaal en betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

 

 

In dialoog met de opdrachtgever komen tot een optimaal plan én dit plan begeleiden zodat het op kwalitatief hoogstaande wijze wordt gerealiseerd. Dat is de werkwijze van Ontwerpbureau Annette Veldhuizen. Het proces begint met goed luisteren en vragen stellen. De wensen van de opdrachtgever worden volgens op verassende wijze vertaald en meerdere opties worden met de opdrachtgever besproken. Functionaliteit, ruimte, licht en leefbaarheid staan daarbij centraal. Heldere lijnen en pure materialen kenmerken haar stijl. Ongekunsteld, ingetogen en krachtig.

 

 

Annette Veldhuizen heeft een scherp oog voor details. De makkelijkste oplossing is meestal niet de mooiste. Dit vraagt bouwen met vakmensen. Ze werkt graag met gerenommeerde aannemers. Goedkoop blijkt in de praktijk vaak duurkoop. Door haar ervaring en bouwkundige kennis kent ze de mogelijkheden en ziet ze altijd de beste oplossing. Ze laat zich niet snel verkopen dat iets niet kan. Tijdens het bouwproces staat het eindresultaat centraal, ze staat voor haar opdrachtgever. Door haar adequate, respectvolle wijze van communicatie is ze geliefd in de bouwkeet. Ze heeft altijd haar werk op orde, ze weet waar ze het over heeft, gaat voor perfectie op een pragmatische wijze. Voor haar doen ze een stapje extra.

Voor de opdrachtgever wordt het bouwproces een positieve ervaring: spannend, maar met de garantie dat het goed komt. Dat hebben meer dan tweehonderd projecten in de afgelopen decennia bewezen.